Steunen

Vrienden van Orkest Orventus

Orkest Orventus kent een groep begunstigers die het orkest een warm hart toedraagt: de Vrienden van Orventus. Deze Vrienden van Orventus steunen ons orkest met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00.

Zij krijgen daarvoor:

  • één toegangskaart met korting voor alle concerten
  • een speciale periodieke nieuwsbrief voor Vrienden, zodat je van alle ontwikkelingen en nieuwtjes van ons orkest op de hoogte blijft
  • speciale aanbiedingen

Belangrijk

Waarom zijn deze Vrienden van Orventus voor ons zo belangrijk? Onze organisatie is helemaal opgebouwd uit vrijwilligers. Muzikanten, professionals en amateurs, dirigent en bestuursleden leveren puur uit liefhebberij en belangeloos hun bijdrage aan het orkest. Dat houdt onder andere in dat de muzikanten zelf voor hun instrumenten, concertkleding en reiskosten zorgen.

Concerten

Op deze manier komen alle opbrengsten rechtstreek ten goede aan onze concerten. Hierdoor kunnen wij doen wat we willen doen: kwalitatief hoogstaande concerten geven met aansprekende programma’s.

Cultureel erfgoed

Wij zijn graag een promotor van originele blaasmuziek. Wij hopen dan ook van harte dat je ons wilt steunen, zodat wij de blaasmuziek – als onderdeel van ons cultureel erfgoed – kunnen blijven koesteren.

Belastingvoordeel

Stichting Orventus heeft de status ‘culturele ANBI’. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Voor meer informatie, zie ANBI-status.

Vriend worden?

Wil je Vriend van Orventus worden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op. Voor verdere vragen kun je contact opnemen via vrienden@orventus.nl

Word vriend
Naam
Naam
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam

Wil je ons op een andere manier steunen?

Je bestelt vast wel eens iets bij bol.com. Als je dat doet via deze link, dan steun je Orkest Orventus. Het kost niets extra en wij krijgen een kleine commissie op je aankoop!

Muziek algemeen

Partners

Orkest Orventus heeft een aantal partners die het orkest ondersteunen bij haar activiteiten.