Steunen

Vrienden van Orkest Orventus

Orkest Orventus kent een groep begunstigers die het orkest een warm hart toedraagt: de Vrienden van Orventus. Deze Vrienden van Orventus steunen ons orkest met een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 50,00.

Zij krijgen daarvoor:

  • ontvangst met koffie en thee bij onze concerten
  • eén gratis toegangskaart voor alle concerten
  • een speciale periodieke nieuwsbrief voor Vrienden, zodat u van alle ontwikkelingen en nieuwtjes van ons orkest op de hoogte blijft
  • speciale aanbiedingen

Belangrijk

Waarom zijn deze Vrienden van Orventus voor ons zo belangrijk? Onze organisatie is helemaal opgebouwd uit vrijwilligers. Muzikanten, professionals en amateurs, dirigent en bestuursleden leveren puur uit liefhebberij en belangeloos hun bijdrage aan het orkest. Dat houdt onder andere in dat de muzikanten zelf voor hun instrumenten, concertkleding en reiskosten zorgen.

Concerten

Op deze manier komen alle opbrengsten rechtstreek ten goede aan onze concerten. Hierdoor kunnen wij doen wat we willen doen: kwalitatief hoogstaande concerten geven met aansprekende programma’s.

Cultureel erfgoed

Wij zijn graag een promotor van originele blaasmuziek. Wij hopen dan ook van harte dat u ons wilt steunen, zodat wij de blaasmuziek – als onderdeel van ons cultureel erfgoed – kunnen blijven koesteren.

Belastingvoordeel

Stichting Orventus heeft de status ‘culturele ANBI’. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Donateurs van culturele ANBI’s hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt. Voor meer informatie, zie ANBI-status.

Vriend worden?

Wilt u Vriend van Orventus worden? Stuurt u dan een e-mail naar vrienden@orventus.nl. Wij nemen contact met u op.

Wilt u ons op een andere manier steunen?

U bestelt vast wel eens iets bij bol.com. Als u dat doet via deze link, dan steunt u Orkest Orventus. Het kost u niets extra en wij krijgen een kleine commissie op uw aankoop!

Muziek algemeen

Partners

Orkest Orventus heeft een aantal partners die het orkest ondersteunen bij haar activiteiten.