Orventus Unlocked Geannuleerd
10 oktober 2020

Door de aangescherpte maatregelen hebben we helaas moeten besluiten om de concertreeks Orventus Unlocked te annuleren. Blijf gezond en hopelijk kunnen we u snel verwelkomen bij een van onze concerten!

De wereld van de blaasmuziek komt weer tot leven en zo ook Orkest Orventus. Met zijn voltallige orkest verzorgt Orkest Orventus twee concerten op 10 oktober bij Cultureelcentrum Tiliander Oisterwijk. Kom genieten van een muzikale belevenis gespeeld door een klein en flexibel orkest met een transparante klank.

Het programma bestaat uit:
– Wiener Philharmoniker Fanfare (Richard Strauss)
– Symphony for Band op. 69 (Vincent Persichetti)
– Crown Imperial (William Walton)
– Divertimento (Leonard Bernstein arr. Clare Grundman)

Tickets:
– concert 1 om 19:00
– concert 2 om 21:00